Vural'ı Federasyon'a şikayet ettiler
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Vural'ı Federasyon'a şikayet ettiler
Genel sekreter Hasan Yener, Yılmaz Vural’ı Futbol Federasyonu’na, Kasımpaşa Spor Kulübü’ne ve Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği’ne şikayet ettiklerini söyledi. Yener, “Pazartesi günü Bursaspor’la ligde karşılaşacağız. Tam da böyle bir maç öncesi bu tür açıklamalar yapmak, iki camiayı kışkırtmaktan başka bir işe yaramaz. Zaten kendisini de ciddiye almıyoruz ancak federasyona soruşturma açılması talebinde bulunduk. Devamında da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesini istiyoruz” dedi.
Vural ne demişti?
“En keyifle çalıştığım şehir Bursa... Üç kez görev aldım. Takımı 16’ncılıktan 5’inci sıraya çıkardığım günler de oldu. En büyük üzüntüyü de yine Bursa’da yaşadım. Trabzonspor’la oynadığımız Türkiye Kupası maçını 5-1 kaybettik, çünkü Rumen kalecimiz Nitu satılıktı! 40 metreden gelen topları içeri aldı. Sevindiğim olay ise, bu sene Kasımpaşa’da olmaktan dolayı sevinçliyim. Üzücü olaylar çok olduğu için sevinçlerimi hatırlayamıyorum.
Vural ne demişti?
“En keyifle çalıştığım şehir Bursa... Üç kez görev aldım. Takımı 16’ncılıktan 5’inci sıraya çıkardığım günler de oldu. En büyük üzüntüyü de yine Bursa’da yaşadım. Trabzonspor’la oynadığımız Türkiye Kupası maçını 5-1 kaybettik, çünkü Rumen kalecimiz Nitu satılıktı! 40 metreden gelen topları içeri aldı. Sevindiğim olay ise, bu sene Kasımpaşa’da olmaktan dolayı sevinçliyim. Üzücü olaylar çok olduğu için sevinçlerimi hatırlayamıyorum.
JaS | LiKoR | BaSKaN*- AvciLaR.sTyLee
Geri: Vural'ı Federasyon'a şikayet ettiler
helal olsun Hasan Yenere
şikayetin ardından bide sopa çekmek lazım buna
şikayetin ardından bide sopa çekmek lazım buna
1 sayfadaki 1 sayfası